top of page

HULP & VEILIGHEIDSPRODUCTEN

Op deze pagina ziet U een overzicht van ons assortiment hulp en veiligheidsproducten.

We proberen ons assortiment zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen en eisen van zowel de professional als de gebruiker.

Bovendien ligt een aantal basisprincipes aan onze productontwikkeling ten grondslag, waarbij we de gebruiker altijd centraalstellen.

De kernwaarden die wij hierbij gebruiken , vormen de rode draad in het proces van ontwerptot en met aflevering van onze producten.

Bruikbaarheid Onze producen worden uitvoerig getest op hun functionaliteit. In de ontwerpen gaan wij uit van de ondersteuning die de eindgebruiker nodig heeft. Hulp bij het opstaan vanaf het toilet en de gelegenheid bieden om zittend te douchen, zijn hier goede voorbeelden van.


Duurzaamheid In de badkamer worden producten aan extreme omstandigheden (vocht, kou, warmte) blootgesteld. Door chemische voorbehandeling, gebruik van epoxy coating, roestvast stalen en kunststof materialen wordt langdurig gebruiksgemak van onze producten gegarandeerd.


Ergonomie Bij Linido spelen ergonomische aspecten zoals zithoogte, zitbreedte, zitdiepte, zithoek en armleggerhoogte een belangrijke rol binnen het ontwerp. Daarbij gaan wij uit van de afmetingen en natuurlijke bewegingen van het lichaam. Zo is bij onze wandbeugel Ergogrip de buis 60° gebogen in plaats van de traditionele 90°. Hierdoor nemen hand en pols een natuurlijke stand in bij het gebruik van de Ergogrip.

Vormgeving Wij besteden veel aandacht aan de vormgeving van onze producten. Waar mogelijk worden ronde vormen gebruikt: uit hygiënisch oogpunt, maar ook voor een moderne uitstraling. Bevestigingspunten worden aan het oog onttrokken en kleurkeuze zorgt ervoor dat een badkamer geheel naar eigen stijl en smaak kan worden ingericht.

Veiligheid Wordt bereikt door te kiezen

voor de juiste hulpmiddelen. Linido biedt

niet alleen de keuze,maar ook de garantie dat de producten sterk zijn eneen hoge belastbaaarheid hebben.U kunt dus vertrouwen op al onze sanitaire veiligheidsproducten.

bottom of page